Τετάρτη 21 Μαΐου 2025
Edit Content
femalevoice.gr femalevoice.gr
  • most recent news
  • trending news
  • most read
  • All Video
  • Image gallery
  • more
  • Accessibility
  • Help
  • Contact
  • About qoxag
femalevoice.gr femalevoice.gr
femalevoice.gr femalevoice.gr
  • Αρχική
    • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
    • ΓΙΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
    • ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ
  • FEMALE
    • LIFESTYLE
    • ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
      • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΟΔΑ
    • ΖΩΔΙΑ
    • DESIGN
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΣΠΙΤΙ
  • ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
    • FIRST BE A WOMAN
    • Παρέα με τη Φένια
    • ΥΓΕΙΑ – ΕΥΕΞΙΑ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • CITY GUIDE
    • ΤΑΞΙΔΙΑ
    • GOURME-ΔΙΕΣ
    • ΒΓΕΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    • ΠΑΙΔΙ 0-6
    • 7-12
    • 13-18
    • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΨΕΙΣ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • ΘΕΑΤΡΟ
    • CINEMA
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΗ ΘΕΙΑ
  1. Home
  2. GOURME-ΔΙΕΣ
  3. Πύργος από μελιτζάνα και μοτσαρέλα
 Πύργος από μελιτζάνα και μοτσαρέλα
GOURME-ΔΙΕΣ

Πύργος από μελιτζάνα και μοτσαρέλα

by editor 9 Σεπτεμβρίου 2018 0 Comment
  • 0
    Facebook
  • 0
    Twitter
  • 0
    Pinterest

Ένα εντυπωσιακό, καλοκαιρινό πιάτο που μπορεί να φτιάξει ακόμη και ο πιο πρωτάρης της κουζίνας.

Υλικά

2 μελιτζάνες φλάσκες μεγάλες, κομμένες σε χοντρές ροδέλες

1 κουτ. σούπας ρίγανη

500γρ. μοτσαρέλα για πίτσα (όχι φρέσκια) σε φέτες

3 ντομάτες κομμένες σε χοντρές ροδέλες

λίγο ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη

φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού

αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος ένα ταψί.

Αραδιάζετε στο ταψί τις φέτες μελιτζάνας, τις αλείφετε με ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με αλάτι και ρίγανη και τις ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά.

Στρώνετε και ένα δεύτερο ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Αλείφετε τις φέτες της ντομάτας με ελαιόλαδο, τις πανάρετε με τη φρυγανιά και τις αραδιάζετε στο ταψί. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε για 20 λεπτά.

Σε ένα από τα ταψιά που ήδη χρησιμοποιήσατε, φτιάχνετε πυργάκια με φέτες μελιτζάνας, ντομάτας και μοτσαρέλας εναλλάξ, τελειώνοντας με μια φέτα ντομάτας. Βάζετε ξανά το ταψί στο φούρνο και ψήνετε για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.

Γαρνίρετε τα πυργάκια με φυλλαράκια βασιλικού, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.

olivemagazine.gr

Share This:

  • 0
    Facebook
  • 0
    Twitter
  • 0
    Pinterest
Previous post
Next post

Leave a Reply Cancel reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Recent
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Book Party με τον Αντώνη Μιτζέλο

20 Μαΐου 2025
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καλοκαίρι 2025 Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ξανά

20 Μαΐου 2025
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Turlough Ó Cinnéide(Kennedy): “The only time we

18 Μαΐου 2025
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“Τα Κακά Κορίτσια”: Δε θα μάθουμε ποτέ

16 Μαΐου 2025
RELATED Stories for you
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΒΓΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Χωρίς κατηγορία

Book Party με τον Αντώνη Μιτζέλο

20 Μαΐου 2025 1 min read

0 Facebook 0 Twitter 0 Pinterest «ΠΑΙΔΕΣ & ΚΟΡΕΣ» – Ο Αντώνης Μιτζέλος γράφει,

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Χωρίς κατηγορία

Καλοκαίρι 2025 Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ξανά

20 Μαΐου 2025 1 min read

0 Facebook 0 Twitter 0 Pinterest   Καλοκαίρι 2025 Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ξανά

Turlough Ó Cinnéide
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Turlough Ó Cinnéide(Kennedy): “The only time we

18 Μαΐου 2025 16 min read

0 Facebook 0 Twitter 0 Pinterest He is an exceptionally talented artist, full of

Copyright 2023 Femalevoice.gr
β
Μποφίλιου
Μποφίλιου