Τραγανές baby πατάτες με παρμεζάνα – Εύκολες και νόστιμες
Αυτές οι μικρές, τραγανές και νόστιμες πατατούλες είναι μοναδικές.
Έχουν μια ιδιαίτερη γεύση καθώς η παρμεζάνα και τα μυρωδικά λιώνουν κάτω από τις baby πατάτες, δημιουργώντας μια απολαυστική κρούστα. Δοκιμάστε τις και θα μας θυμηθείτε.
Υλικά
Πατάτες baby 750 γρ.
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, συν έξτρα 2 κουταλιές για το ψήσιμο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, συν έξτρα 2 κουταλιές για το ψήσιμο
Μείγμα παρμεζάνας
1/2 φλιτζάνι ( 50 γρ.) τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι ξερή ρίγανη ή θυμάρι
1/2 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι ξερή ρίγανη ή θυμάρι
1/2 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στοMothersblog.gr