Συνταγή για την πιο εύκολη και νόστιμη καρυδόπιτα!
ΥΛΙΚΑ
- 1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλ. ζάχαρη
- 1 φλ. σπορέλαιο
- 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φλ. καρυδόψιχα
- 1 μπείκιν
- 1 βανίλια
- 1 κ.γ. κανέλα
- λίγο γαρύφαλλο
- 6 αυγά
σιρόπι
- 2 φλ. ζάχαρη
- 2 φ. νερό
- λίγες σταγόνες κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα.
- Το βάζουμε σε ταψάκι αντικολλητικό ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180
- Σιροπιάζουμε. Travelgirl.gr
2 Comments
Your posts always provide me with a new perspective and encourage me to look at things differently Thank you for broadening my horizons
This post is packed with useful insights. Thanks for sharing your knowledge!