Σανγκρία με ρόδι
Αυτό το δροσερό κοκτέιλ μπορεί να λειτουργήσει και ως χωνευτικό μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
Εύκολη 2h 10′ 4+μερίδες
Συστατικά1 μπουκάλι κόκκινο κρασί237 ml μπράντι237 ml χυμό ρόδι237 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι1 πορτοκάλι σε λεπτές φέτες1 ρόδι καθαρισμένο1 φλιτζάνι κράνμπερις1 ξυλάκι κανέλας
Τρόπος μαγειρέματος1
Βάλε σε μεγάλη κανάτα το κρασί, το μπράντι, το χυμό ρόδι και πορτοκάλι μαζί με τις φέτες πορτοκάλι, το ρόδι, τα κράνμπερις και την κανέλα.
2
Βάλε στο ψυγείο για 2 ώρες.
3
Σέρβιρε με παγάκια στα ποτήρια.
Αν δεν βρεις φρέσκα κράνμπερις βάλε φράουλες ή κατεψυγμένα που έχεις ξεπαγώσει.
Tlife. gr