Χριστουγεννιάτικα μπράουνις-δεντράκια
Αυτά τα δεντράκια γίνονται τόσο εύκολα που θα θες να τα φτιάχνεις συνέχεια! Χρειάζεσαι λίγα υλικά και εξίσου λίγο κόπο!
Εύκολη 1 ώρα 4+μερίδες
Συστατικά1 έτοιμο μίγμα για μπράουνις1 συσκευασία έτοιμο γλάσο βανίλιαςπράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικήςπολύχρωμη τρούφαχριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια-γλυφιτζούρια
Τρόπος μαγειρέματος1
Φτιάξε το μίγμα για μπράουνις σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2
Στρώσε το μίγμα σε τετράγωνο ταψί και ψήσε σύμφωνα με τις οδηγίες.
3
Βγάλε το ταψί από το φούρνο και άφησε το μπράουνι να κρυώσει τελείως.
4
Βγάλε το μπράουνι από το ταψί πάνω σε επιφάνεια εργασίας και κόψε το σε μικρά τρίγωνα.
5
Κόψε τα γλυφιτζούρια σε μικρά κομμάτια τόσα όσα τα τρίγωνά σου για να γίνουν η βάση στα δεντράκια και βάλε από ένα σε κάθε δεντράκι.
6
Σε ένα μπολ ανακάτεψε το έτοιμο γλάσο με 1-2 σταγόνες πράσινου χρώματος μέχρι να πάρει το γλάσο την απόχρωση που θέλεις (όσο πιο πολλές σταγόνες τόσο πιο σκούρο θα γίνεται το γλάσο).
7
Βάλε το γλάσο σε κορνέ.
8
Ξεκινώντας από την κορυφή κάθε τριγώνου κάνε ζιγκ-ζάγκ στην επιφάνεια του μπράουνι κατεβαίνοντας προς τα κάτω.
9
Πασπάλισε με πολύχρωμη τρούφα.
10
Στην κορυφή βάλε λίγη κίτρινη τρούφα για αστέρι.
Tlife. gr