Χρησιμοποιήστε την κανέλα για να συντηρήσετε το κρέας!
Η κανέλα είναι ένα από τα αρχαιότερα μπαχαρικά στον κόσμο και είναι ξακουστή για την γλυκιά της μυρωδιά. Αυτό όμως που πολλοί αγνοούν, είναι η ιδιότητά της σαν φυσικό συντηρητικό.
Η κανέλα έχει τη δυνατότητα να σταματά την ανάπτυξη των μικροβίων και να σκοτώνει βακτήρια και μύκητες στα τρόφιμα, όπως η σαλμονέλα.
Ανά τους αιώνες, η κανέλα ήταν ένα αγαπητό μπαχαρικό σε πολλούς λαούς και γιαυτό η τιμή της ήταν πάντα υψηλή.
Οι αρχαίοι την χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν κομμάτια κρέατος για περισσότερο καιρό, αλλά και για να μεταδώσουν στο κρέας το δυνατό άρωμα της.
Οι αρχαίοι την χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν κομμάτια κρέατος για περισσότερο καιρό, αλλά και για να μεταδώσουν στο κρέας το δυνατό άρωμα της.
www.neadiatrofis.gr